in All Sports

Gazeta Sporturilor se implică într-un mod greţos în alegerile FRF

Nu-mi place Burleanu. Nu cred că a făcut lucruri bune la FRF de când a venit. Pe de altă parte, sunt conştient că era mare jale atunci când a preluat puterea. Poate că nu e hoţ, ci pur şi simplu depăşit de situaţie. Nu ştiu dacă e sau nu incompetent, dar e clar că ceea ce a făcut până acum n-a îmbunătăţit lucrurile în fotbalul românesc.

Totuşi, ceea ce s-a întâmplat în campania electorală mai ales în ultimele 2-3 săptămâni este absolut oribil. 

GSP a tocat actuala conducere cu tot felul de „dezvăluiri” legate de contracte pe care le-a încheiat FRF în ultimul an. Şi a făcut-o în cel mai antenist mod cu putinţă. Mai întâi au publicat nişte facturi ale Webstyler şi au simţit nevoia să lege GMP de Traian Băsescu. Dar vai, ce sume, 35 de mii de euro pentru un proiect cu spot TV, spot radio, give aways şi multe alte chestii. Nişte sume absolut normale şi în valorile pieţei. Nu 2000 de euro pe o bordură sau cum se practică acum.

Apoi au mai scris un articol în care ziceau că sunt „sume abracadabrante” pentru pagina de Facebook a Federaţiei. Pagină de Facebook administrată de DC Communication, altă agenţie de top. Care e suma „abracadabrantă”? 3000 de euro pentru 5 luni, adică 600 de euro pe lună. Sigur, poate ştia Tolo o fată care ţine pagini de Facebook cu 50 de euro pe lună.

Iar acum, bomboana de pe colivă: interviu cu Liviu Dragnea. Fucking Liviu Dragnea. Iar întrebările sunt de tipul:

– Sunteți un pasionat de fotbal, de sport, ați mers în deplasări cu echipa națională, dumneavoastră de ce anume credeţi că este nevoie în fotbalul românesc pentru a ne întoarce în scurt timp la un Campionat Mondial și poate să avem din nou rezultatele Generației de Aur?

Rar mi-a fost dat să văd un caz atât de clasic de pupat în fund iubitul conducător. 

Asta e Gazeta Sporturilor de azi. O unealtă politică de cea mai joasă speţă. De fiecare dată când mai scoate Tolo câte o anchetă interesantă trebuie să batem din palme mai reţinut şi să ne amintim că banii tot din mizeriile astea vin.

15 comentarii. Leave new

 • Dar Tolo lucreaza acolo si el face jurnalistica si dezvaluiri si e curat, chiar daca lucreaza la grupul Antena (sarcasm sign on)

  Răspunde
 • Aha…cum ramane cu radioactivitatea de la muzeu? :)) De-acolo mi-am dat seama de calitatea jurnalistica a lui Tolo. Plm, eu sunt un simplu blogger si totusi verific de cel putin 3 ori o informatie pe care o pun la mine pe site…si asta fara sa am pretentia de a fi salvatorul adevarului si razboinicul dreptatii ca el! :))

  Răspunde
 • la rezultatele pe care le are echipa nationala si situatia in care se afla fotbalul romanesc, mi se pare ca gazeta l-a tocat pe buna dreptate pe burleanu.
  si burleanu a prezentat pe la tv mizeriile lui lupescu.

  Răspunde
 • Să susținem agențiile, că de acolo ne luam bănuții. Nici tu nu ești imparțial, la fel cum nimeni nu e imparțial sau perfect. Aia cu ” poate știa tolo o fata” mi se pare de prost gust, conține multa nesimțire și jeg

  Răspunde
  • N-am avut niciodată vreo campanie de la vreuna dintre agenţii.

   În schimb, lucrez în zona asta de 8 ani şi ştiu care sunt preţurile. Şi la agenţiile mici, şi la agenţiile mari. Nu e nimic abracadabrant în sumele alea.

   Nu vorbim de costuri de 5-6-10 ori mai mari, ci de costuri obişnuite. Cel mult putem vorbi de costuri fără discount. Şi da, sunt multe freelanceriţe care ţin pagini de Facebook cu 50 de euro pe lună. No joke. Nu ştiu la ce te-ai gândit tu, dar e clar că tu eşti ăla care e inundat de prost gust, din moment ce te-a dus gândul în partea aia. 😉

  • nu stiu in ce parte te gandesti ca m-a dus gandul, eu ma refeream la faptul ca o asemenea mizerie zic borfasii la coltul strazii, e o zeflemea ce nu-si are locul. Spre deosebire de tine, Tolontan a ajutat la schimbarea in bine a Romaniei, nu e perfect dar nici sa-l acuzi de ieftineala sau zgarcenie nu e ok. Nu suport cand vad ca cineva vrea sa faca ceva pozitiv si vin cretinii si il iau in batjocura. In acel moment totul se duce in jos. O critica constructiva e buna, ok, tu crezi ca agentiile au cerut pretul corect, cei de la gsp,nu. Ti-ai spus puctul de vedere dar nu te-ai putut abtine sa nu agheti si in Tolontan. Poate e la moda si nu stiu eu.

  • Aha, deci Tolontan este de pus în ramă pentru că a făcut nişte anchete, de neatacat, right? Nu l-am acuzat de nicio ieftineală, ci pur şi simplu am subliniat (într-un mod ironic) că echipa GSP nu ştie care sunt preţurile reale. Sau poate ştie şi vrea să manipuleze publicul să creadă altceva.

  • echpa gsp nu e Tolontan, iar cum il vezi tu, ce scri despre el spune multe despre tine.

  • *scrii

  • Nu, rămâne greţos modul în care s-a implicat GSP. Acele „dezvăluiri” de 2 lei, cu contracte care erau absolut normale, prezentate ca un mare abuz.

   Părerea mea e că GSP a jucat la două capete, mai întâi cu Lupescu (luni la rând), apoi s-au sucit în ultimele zile.

  • ok, deci tolo=gsp. mersi, n-am stiut ca tolontan e patron de ziar si dicteaza tot pe acolo, apoi se suceste pe ultima suta de metri, ca e un om indecis, asa il stim. sau nu, il are sri la mana cu ceva, poate cu fata aia pe care a platit-o prost sa-i tina pagina de facebook si de aia s-a sucit. bravo, asa se face, ai facut o investigatie cu dovezi, ai demonstrat ca Tolontan e de vina.

  • nu meriti forma corecta a verbului a scrie la persoana a II-a

 • stai asa, dintr-o intrebare, ai reusit sa tragi atatea concluzii? uau! pai ori esti geniu, ori esti foarte prost. 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu