Nu-mi place Burleanu. Nu cred că a făcut lucruri bune la FRF de când a venit. Pe de altă parte, sunt conştient că era mare jale atunci când a preluat puterea. Poate că nu e hoţ, ci pur şi simplu depăşit de situaţie. Nu ştiu dacă e sau nu incompetent, dar e clar că ceea ce a făcut până acum n-a îmbunătăţit lucrurile în fotbalul românesc.

Totuşi, ceea ce s-a întâmplat în campania electorală mai ales în ultimele 2-3 săptămâni este absolut oribil. 

GSP a tocat actuala conducere cu tot felul de “dezvăluiri” legate de contracte pe care le-a încheiat FRF în ultimul an. Şi a făcut-o în cel mai antenist mod cu putinţă. Mai întâi au publicat nişte facturi ale Webstyler şi au simţit nevoia să lege GMP de Traian Băsescu. Dar vai, ce sume, 35 de mii de euro pentru un proiect cu spot TV, spot radio, give aways şi multe alte chestii. Nişte sume absolut normale şi în valorile pieţei. Nu 2000 de euro pe o bordură sau cum se practică acum.

Apoi au mai scris un articol în care ziceau că sunt “sume abracadabrante” pentru pagina de Facebook a Federaţiei. Pagină de Facebook administrată de DC Communication, altă agenţie de top. Care e suma “abracadabrantă”? 3000 de euro pentru 5 luni, adică 600 de euro pe lună. Sigur, poate ştia Tolo o fată care ţine pagini de Facebook cu 50 de euro pe lună.

Iar acum, bomboana de pe colivă: interviu cu Liviu Dragnea. Fucking Liviu Dragnea. Iar întrebările sunt de tipul:

– Sunteți un pasionat de fotbal, de sport, ați mers în deplasări cu echipa națională, dumneavoastră de ce anume credeţi că este nevoie în fotbalul românesc pentru a ne întoarce în scurt timp la un Campionat Mondial și poate să avem din nou rezultatele Generației de Aur?

Rar mi-a fost dat să văd un caz atât de clasic de pupat în fund iubitul conducător. 

Asta e Gazeta Sporturilor de azi. O unealtă politică de cea mai joasă speţă. De fiecare dată când mai scoate Tolo câte o anchetă interesantă trebuie să batem din palme mai reţinut şi să ne amintim că banii tot din mizeriile astea vin.