in Casual stuff

Noutăţi de la IKEA: Catalogul 2019, al doilea magazin şi un card fără dobândă

Cred că e momentul să începeţi să căutaţi cadourile de Crăciun, s-a anunţat catalogul IKEA 2019, adevăratul vestitor al toamnei. 

Vor fi 800.000 de cataloage distribuite în Bucureşti şi împrejurimi, la această ediţie cu numărul 13 a catalogului românesc. Nu-mi vine să cred că au trecut deja 11 ani de când e IKEA pe piaţa din România! (sunt 11 ani şi 13 cataloage pentru că primul a fost cel pe 2007, magazinul din Băneasa fiind deschis în martie).

Perioada de distribuţie este 28 august – 21 septembrie, după o logică numai de cei de la IKEA ştiută. Puteţi consulta harta cu estimările ca să ştiţi când începeţi să vă certaţi cu vecinii că v-au furat catalogul. Apropo de hartă, mi se pare ciudat că ajung în Jilava sau alte localităţi din jurul oraşului, însă nu e distribuit niciun catalog în cartierul Brâncuşi sau Prelungirea Ghencea. Şi nici în zona Căţelu, foarte aproape de al 2-lea magazin.

Dacă tot vorbim de magazin, i-am întrebat pe reprezentanţii IKEA care mai e treaba cu magazinul 2 şi au zis că s-a închis toată structura şi că deja se lucrează la interior. Termenul de lansare este „toamna 2018”, ceea ce înseamnă, după estimările mele, că undeva între 15 octombrie şi 1 noiembrie ar trebui să fie gata şi IKEA 2. Este vorba de acel magazin care se construieşte pe Bulevardul Theodor Pallady nr. 57, foarte aproape de staţia de metrou Anghel Saligny. Supranumit şi „IKEA cu metrou”, cred că va atrage o bună parte din acei gură-cască şi mănâncă-hotdog care aglomerează magazinul din Băneasa. Teoretic trebuia să fie gata în vară, dar s-au mai întârziat puţin lucrurile.

Şi pentru că am intrat să caut linkul către harta de distribuţie, am descoperit şi că IKEA are un card co-branded cu BCR, în genul celui de la eMAG, cu 60 de rate fără dobândă. Nu ştiu să-l fi anunţat pe undeva prin presă, cred că e destul de nou. Citiţi mai multe aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu