Sunday’s Media Recap a împlinit 8 ani săptămâna asta 🙂 Puteţi descărca de aici cele 7 ebookuri publicate până acum.

Instagram promite că va elimina conturile false de la numărătoarea tuturor. Detalii.

LinkedIn e cea mai nouă reţea socială care adaugă funcţia de stories. Detalii.

Angajaţii Amazon din mai multe ţări europene au protestat chiar de Black Friday. Detalii.

Microsoft a devenit cea mai valoroasă companie din lume, raportat la indicii bursieri, depăşind Apple. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: Digi a lansat postul de televiziune 4K, Ada Teslaru devine PR Group Director al Publicis Groupe, Ringier închide noizz.ro, dispare roamingul între România şi Moldova, Microsoft începe să introducă Alexa pe dispozitive, Vodafone trece de la MobilPay la PayU.

2 comentarii. Leave new

 • Uite un exemplu care a apărut din senin, cel cu Ada, la care te întrebam eu dacă e adevărat ce se spune despre agențiile de publicitate de aici: https://www.hoinaru.ro/2018/11/07/cod-etic-pentru-campaniile-cu-influenceri/

  Până și comentariile din articolul lui Obae par să confirme combinațiile și cartelizarea aia voalată. Și clar nu e singurul caz, din câte se pare.

  Răspunde
  • E o întrebare prea generală. Monopol? Nu e cazul, însă în lume sunt 3-4 grupuri mari de comunicare ce includ multe branduri de agenții.

   În România sunt și o grămadă de agenții independente, deci clienții au opțiuni. Sunt țări în care agențiile de grup controlează procente mai mari din piață.

   Ultima oară când s-a încercat blocarea unui grup care practica prețuri de dumping și paraîndărături, agențiile implicate în acel „cartel” au fost amendate. Nu știu cât de corectă a fost abordarea, nu am toate datele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu