V-am povestit despre telenovela mutării Farmaciei Tei în spaţiul din incinta magazinului Carrefour de pe Barbu Văcărescu. Chiar am primit şi nişte comentarii lămuritoare pe tema asta, însă războiul de la distanţă continuă între cele două farmacii din Tei.

Farmacia la Preţ Mic din Tei, prescurtat FLPM, s-a instalat în vechiul spaţiu al Farmaciei Tei, însă vechii chiriaşi se pare că au închiriat nişte spaţiu publicitar pe balconul de deasupra FLPM. „Alege originalul! Suntem în Barbu Văcărescu 154-158. Cu drag, Farmacia Tei

Cum a răspuns FLPM? „Alege preţul mic! Fără să stai la coadă!”.

Asta e varianta săracă a celebrului billboard war dintre BMW şi Audi, ce a avut loc acum vreo 10 ani în SUA. Sigur îl ştiţi.

Adevărul e că bătrânii nu cred că vor da mare importanţă siglei. Pentru ei acolo e farmacia cu preţuri mici, iar dacă farmaciştii de la ghişeu vor fi destul de dibaci încât să le explice diferenţele de preţuri apărute, atunci FLPM se va alege cu clienţi noi. Diferenţe de preţuri sunt sigur, iar pensionarii ştiu foarte clar cât dau pe medicamente în fiecare lună, pentru că pensia e mică, 10-15 lei pot fi însemna 1-2 mese cu carne în plus într-o lună.

Însă revenind la aceste bannere, sper să continue acest duel la distanţă. Acum sunt chiar curios cât s-a plătit pentru acele spaţii de advertising şi cine sunt cei doi vecini care au acceptat să-şi pună pe balcoane aşa ceva. Sau o fi unul singur care a luat bani din ambele părţi, ca să nu facă discriminări?

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu