Eu sunt genul ăla enervant de om care răspunde cu „nimic” la întrebarea „ce vrei de ziua ta?”.

Şi asta se întâmplă, de obicei, din două motive: 1) îmi cumpăr cam tot ce-mi trebuie în timpul anului (şi dacă nu-mi cumpăr, înseamnă că n-am nevoie cu adevărat); 2) uit ce-mi doresc.

Serios, mi se întâmplă foarte des să văd un joc sau un obiect pe care l-aş vrea, apoi să uit de el. Când se apropie ziua mea, parcă e mai rău. Intru într-un blanc total, nu reuşesc să-mi amintesc nimic din chestiile pe care pusesem ochii. De-aia e şi complicat pentru familie şi prieteni să-mi ia cadouri. De unde să ştie ei ce vreau, dacă eu nu-i ajut deloc?

De vreo 2-3 ani folosesc Wishlistr, însă n-am reuşit să fiu atât de disciplinat pe cât mi-aş dori (în sensul că nu notez acolo tot ce aş vrea), plus că am avut situaţii în care mai multe grupuri de prieteni au văzut un anumit obiect şi m-am trezit cu mai multe bucăţi din acelaşi lucru.

Partea bună e că s-a lansat recent Cadolist.ro, un site care face o chestie simplă: îi ajută pe prietenii tăi să se organizeze. Asta după ce îţi faci tu o listă cu cadouri pe care ai vrea să le primeşti.

Practic, pasul 1 e să-ţi faci cont şi apoi lista de cadouri, pasul 2 e s-o trimiţi prietenilor, iar pasul 3 e în momentul în care se împart sarcinile. Unii îţi cumpără pijamalele cu ursuleţi, alţii cumpără papucii ăia pufoşi, alţii îţi cumpără bilete la meciul de fotbal. 

Pe lângă asta, au şi o serie de idei de cadouri + o listă de magazine, dar cel mai tare mi s-a părut că au listă de sărbători, să nu cumva să-ţi scape vreuna din vedere.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu