in Casual stuff

Aşa arată mulţi copaci din sectorul 2. Au fost ciopârţiţi în urmă cu câteva săptămâni pe bulevarde şi parcuri din tot sectorul. Parcul din faţa primăriei arată ca într-un film horror, zici că ar fi o acţiune de guerilla marketing pentru spectacolul Pădurea Spânzuraţilor care se joacă în parioada asta la TNB.

Arată pur şi simplu dezolant. Nu-mi dau seama dacă au tăiat o anumită specie de copac, în parcul de lângă primărie sigur erau mai multe tipuri de copaci, cu vârste diferite şi particularităţi. Acum sunt numai cioturi. Cu siguranţă e o măsură venită după acel weekend cu ploaie îngheţată de la finalul lui ianuarie. Aşa cum scriam şi atunci, nimeni n-ar fi putut să se pregătească pentru aşa ceva, iar tăierea tuturor ramurilor copacilor nu cred că e singura soluţie. Clar nu aşa arată o „toaletare”.

Pe lângă asta, nu prea îmi dau seama care au fost criteriile după care s-au luat aceste decizii. Pe strada Doamna Ghica (cea din imaginea de mai sus) s-au tăiat toţi copacii de pe mijloc, fără discriminări. Erau toţi bolnavi? E doar o strategie pentru a-i face mai stufoşi? Şi cu cei din parcul din faţa primăriei cum rămâne? Mi se pare greşit că s-au făcut atâtea tăieri cu copaci din tot sectorul, vor fi o mulţime de zone care nu vor mai avea umbră vara asta. 

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu