in Casual stuff

IKEA se pregăteşte de deschiderea magazinului Pallady (pe bune!)

 

LATER EDIT: E oficial, data de deschidere este 24 iunie. Se pare că va fi cel mai mare magazin IKEA din sud-estul Europei.

Ca să nu-i prelungească aşteptarea lui Radu, se pare că cei de la IKEA chiar se pregătesc să deschidă al doilea magazin din România, cel care părea gata de câteva luni şi care stătea pe loc, nu se ştie de ce. S-a zvonit că lipsesc nişte avize, s-a zvonit că nu găsesc forţă de muncă, nu se ştie exact care a fost problema. Cert e că au început o campanie numită „Primul vizitator”, care are drept premiu o vizită la magazinul IKEA din Pallady + premii în bani.

Folosesc acest prilej pentru a-i convinge pe oameni să se aboneze la cardul IKEA Family. Marele premiu constă în 50.000 de lei pe acest card, bani pe care îi puteţi folosi pentru a cumpăra produse IKEA. Siteul de campanie e aici, mie mi-au apărut zilele astea nişte reclame pe Facebook.

Campania se desfăşoară până pe 20 iunie (atunci are loc tragerea la sorţi, de fapt), aşa că după această dată va urma şi deschiderea magazinului. Poate 1 iulie? Poate 15 iulie? Tocmai bine, se mai rodează personalul pe perioada verii, când ar trebui să fie mai lejer traficul. Sau poate că, din contră, toate vizitele la mare vor începe cu o oprire la IKEA pentru 10-15 hotdogi şi o porţie de chifteluţe.

Eu abia aştept să se deschidă magazinul Pallady, ca să se mai elibereze situaţia în IKEA Băneasa. Nu-mi fac iluzii că va fi gol, e mult public nou care va ajunge în IKEA Pallady şi care considera Băneasa prea departe + cei din oraşele şi satele cu legătură la A2, însă sper să se simtă cât de cât deschiderea noului magazin.

Pe de altă parte, de magazinul Auchan din Obor nu s-a mai auzit nimic, chiar dacă au căzut bucăţile care acopereau sigla de la intrarea principală în magazin. Am crezut că urmează să deschidă în curând, însă am auzit că ar fi alte probleme acolo (cu autorizaţii şi zgomotul prea mare la sistemul de ventilaţie), deşi magazinul e gata încă din toamna anului trecut.

16 comentarii. Leave new

 • Premiul de 50.000 de lei va merge la ruda sau amicul vreunui angajat.

  Răspunde
 • Chestiile astea se întâmplau când organiza concursuri Gigel de la buticul din colţ.

  Multinaţionalele sunt în general foarte atente ca procedurile să fie corecte pentru că îi costă prea mult un scandal de PR.

  Plus că mizele sunt mult mai mici acum, comparativ cu ce reprezenta un premiu de genul ăsta acum 15-20 de ani. Dar am rămas noi cu fixaţiile astea.

  Răspunde
 • Conspiratii, peste conspiratii. Am auzit ca participa si Elvis la concurs.

  Răspunde
 • Chiar zilele trecute discutam cu un amic si-mi spunea că din cauza avizului pe care trebuia să-l elibereze ISU au stat in aer toata perioada asta. Mi-a explicat că de fapt inițial le-ar fi zis ca îndeplinesc condițiile apoi au dat-o cotita. Mai mult ca sigur nu se remitea șpagă care trebuia.

  Răspunde
 • Ati uitat de concursurile organizate de multinationalele acestea „atente”? Gen Coca Cola cu celebrele pagere, cand nu dadeau premiile pentru ca „noi am crezut ca n-o sa fie atat de mare succesul campaniei”.

  Ce memorie scurta are romanul…

  Răspunde
  • Păi pagerele au fost acum 20-25 de ani dacă îmi aduc aminte bine. Şi „corporaţiile” de pe vremea aia erau prezente mult mai puţin faţă de ce se întâmplă astăzi. Atunci se făcea distribuţia premiilor către magazinele de prin ţară, iar fiecare buticar îşi dădea premiile cum îl tăia capul. Alte vremuri.

 • Kopa_Kopan, esti genial! si eu uitasem de faza aia cu pagerele. da’ numai cei peste 35 de ani stiu de ea, restul erau prea mici ca sa mai tina minte.

  Răspunde
 • Constantin Zamfir
  mai 14, 2019 12:24 pm

  Ca sa fiu si eu hater: de concursul organizat de un brand de cafea, acum ceva ani, ce avea fabrica si in Romania, care iti dadea „salariu pe viata” dar era de fapt, doar pe 5 ani, ati uitat?

  Răspunde
 • Boss, cand firma spune ca da un salariu castigatorului toata viata, dar cand te duci sa ridici premiul, vezi ca trebuie sa semnezi un contract in care scrie ca vei primi o suma doar 5 ani de zile, ti se pare corect? Nu e vorba de „marketare” ci de reclama mincinoasa, cel putin, ca sa nu spun inselatorie. Ca fraierul care iti cumpara pachetul de cafea, il face sperand ca va castiga o renta pe viata, nu pe 5 ani. P.S. Nu beau cafea, nu am nimic cu firma respectiva, doar mi-am adus aminte de situatie.

  Răspunde
 • […] Alex Ciucă a observat o chestie bună: IKEA are un concurs numit Primul Vizitator, în care poți câștiga bani cu care să cumperi mobilă din noul magazin IKEA 2 din Theodor Pallady. Cum ar fi, se apropie de deschidere. […]

  Răspunde
 • Cred ca va avea vanzari mult mai mari fata de cel din Baneasa, in Pallady e metrou…

  Răspunde
 • Dupa ce acum un an si ceva, pe toata intinderea B-dului Pallady, de la zona complexului comercial cu mag. Auchan, Decathlon, Dedeman, Jumbo, Kika, pana la Park Lacke, s-a plantat un cablu electric de mare tensiune. Cand credeam ca s-a terminat cu santurile de pe trotuare, au aparut nou santuri in zona complexului comercial, care au blocat, practic, accesul dinspre bulevard, spre magazinul Ikea. S-au ingropat niste cabluri de inalta tensiune care, mai mult ca sigur, vor deservi si mag. Ikea. In zona a aparut un cartier de blocuri, plus complexul comercial, plus perspectiva de dezvoltare puternica a zonei, ceea ce i-a obligat pe edili sa adapteze alimentarea cu electricitate la noul consum.

  Răspunde
 • marian ionut
  iunie 5, 2019 2:50 pm

  Am auzit ceva zvonuri ca pe 24 iunie este marea deschidere!

  Răspunde
 • Auchan Obor nu cred ca o sa mai apară, au probleme cu obținerea autorizației de securitate la incendiu.

  Răspunde
 • Salut, sunt unul dintre cei care am citit primul comentariu și i-am cam dat dreptate.
  Întâmplarea face ca eu să fiu cel care a primit vestea că sunt marele câștigător.
  Dacă nu știam despre campanie de la tine, pot spune că ignoram acel mail și poate că acum nu mă mai bucuram. Mulțumesc pentru că scrii și mie pentru că te citesc des.
  PS: n-am vreo legătură cu IKEA, în afara faptului că sunt client, fan al produselor și mâncător de hotdog 🙂

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu