Ştiu, e greu de crezut, dar a făcut cineva un lucru bun în Militari! 

Am fost zilele trecute cu treabă până la ai mei şi la întoarcere am luat-o pe bulevardul Iuliu Maniu. Unde am descoperit miracolul! Au făcut o bandă pentru autobuze, fără să ia din cele 3 benzi funcţionale. Practic, ce s-a întâmplat a fost că au desfiinţat locurile de parcare care ocupau o bandă întreagă pe toată lungimea bulevardului între Lujerului şi Apaca.

Nu ştiu cum e traficul în mod normal pe acolo, însă presupun că autobuzele şi troleibuzele circulă decent. O mai opri câte un cetăţean pe avarii pe banda aia, că nu-mi imaginez să fie goală mereu, dar măcar nu mai faci un secol până la Apaca.

Ţin minte că în primul an de liceu am mers cu 336 şi 61 până la Piaţa Rosetti şi dura o eternitate drumul. Din clasa a 10-a m-am şmecherit, l-am convins pe tata să-mi ia şi abonament la metrou, aşa că săream coada până la Eroilor (şi de la Eroilor până la Lujerului, că şi pe sensul ăla era jale).

Teoretic, povestea asta s-a încheiat, odată cu banda pentru autobuze. Dar sunt tare curios să văd şi cum e în practică. Când om mai avea trafic aglomerat dimineaţa.

2 comentarii. Leave new

  • E ok , dar nu ajuta foarte mult.
    Fac drumul zinic intre Pacii si Apaca (sau faceam mai bine zis)
    Aglomeratia cea mai mare este de la intrarea in bucuresti pana la Cora in general.

    Răspunde
    • Vrei să spui că nu te ajută pe tine 🙂 Iar aglomerația cea mai mare e acum pe bucata aia. Înainte începea coada spre Apaca de la liceul Tudor Vladimirescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu