Ştiu, e greu de crezut, dar a făcut cineva un lucru bun în Militari! 

Am fost zilele trecute cu treabă până la ai mei şi la întoarcere am luat-o pe bulevardul Iuliu Maniu. Unde am descoperit miracolul! Au făcut o bandă pentru autobuze, fără să ia din cele 3 benzi funcţionale. Practic, ce s-a întâmplat a fost că au desfiinţat locurile de parcare care ocupau o bandă întreagă pe toată lungimea bulevardului între Lujerului şi Apaca.

Nu ştiu cum e traficul în mod normal pe acolo, însă presupun că autobuzele şi troleibuzele circulă decent. O mai opri câte un cetăţean pe avarii pe banda aia, că nu-mi imaginez să fie goală mereu, dar măcar nu mai faci un secol până la Apaca.

Ţin minte că în primul an de liceu am mers cu 336 şi 61 până la Piaţa Rosetti şi dura o eternitate drumul. Din clasa a 10-a m-am şmecherit, l-am convins pe tata să-mi ia şi abonament la metrou, aşa că săream coada până la Eroilor (şi de la Eroilor până la Lujerului, că şi pe sensul ăla era jale).

Teoretic, povestea asta s-a încheiat, odată cu banda pentru autobuze. Dar sunt tare curios să văd şi cum e în practică. Când om mai avea trafic aglomerat dimineaţa.