in Advertising/PR

Despre Made in Ro am mai scris în anii precedenţi, este un proto-muzeu al publicităţii româneşti. Momentan este disponibil doar prin intermediul unor expoziţii anuale care au avut loc în diverse locuri, dar sunt convins că organizatorii visează la un loc al lor care să fie deschis permanent. Până atunci puteţi să vizitaţi în fiecare an, toamna prin Bucureşti şi apoi prin diverse oraşe din ţară. Asta când nu e pandemie.

Când e pandemie, s-a găsit o soluţie cu expoziţia în Mega Mall. Care e deschisă până pe 18 octombrie. Muzeul ăsta pop-up este disponibil la etajul al 2-lea din mall, în capătul dinspre Cinema City, fix lângă magazinul Nike. Sunt amenajate câteva camere comuniste (bucătărie, sufragerie, dormitorul copiilor), o zonă cu postere din anii ’30-’40, o zonă cu obiecte din anii ’90. Piesa de rezistenţă mi se pare un ecran pe care rulează sute de reclame din anii ’90, o bijuterie de arhivă pe care nici nu ştiu cum au adunat-o oamenii de la Asociaţia Escu. 

Extra detalii despre eveniment găsiţi aici. Intrarea e liberă, puteţi merge între 10 şi 22:00 oricând. Recomand să evitaţi momentele aglomerate din weekend, e mai safe aşa, plus că aveţi vreme să analizaţi în tihnă fiecare obiect.

2 comentarii. Leave new

  • Pai nu mai avem timp decat in weekendul asta sa vizitam expozitia, asa ca o sa fie aglomerat, cred…O sa incerc sa ajung, as vrea sa vad posterele, sunt colectionar.

    Răspunde
    • Da, m-am trezit şi eu târziu.

      Cică urmează până pe 18 noiembrie să fie la ARCUB, la Hanul Gabroveni. Acum cu restricţiile astea nici nu mai ştiu cum vor evolua lucrurile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu