Ce facem noi atunci când nu mai avem alte preocupări? Facem un curs!

Asta s-a gândit şi Mikey Hash (aka Mihai Alexandru Hash – nu mai merge cu Mikey, că ne-am mai profesionalizat) când a anunţat cursul ăsta de 1500 de lei.

Sub titlul absolut tembel „Hai să te învăţ TOT CE ŞTIU”, Mikey se lansează într-o enumerare de lucruri pe care promite să le dea mai departe în ceea ce numeşte el „cel mai complet curs de influencing” din România.

O să înveţi totul despre algoritmi, reţele sociale, furt de identitate, ransomware, digital body language, te voi învăţa cum să te comporţi la un eveniment şi în public în general” 

Totul în 10 ore pe Zoom. ZECE FUCKING ORE! 

Dar staţi, asta nu e tot!

Vom învăţa cum să dăm un email. Vom învăţa cum să gestionăm o criză de PR. Vom învăţa şi noţiuni de bază despre video şi fotografie„.

Ok, deci cursul ăsta te învaţă în 10 ore TOT ce au învăţat alţii în 10-15 ani. Toate cursurile pe care le predau Negrea, Galoş, Monica Jitariuc, Răzvan Baciu, Hurducaş şi alţi oameni care predau cursuri pe internetul ăsta mare au fost comprimate în cele 10 ore. Este fabulos cursul ăsta, zău!

Mă rog, e şi mult curaj la mijloc, eu unul n-aş avea optimismul să cred că pot să învăţ pe cineva totul despre algoritmii din Facebook, Instagram, LinkedIn şi TikTok în doar 10 ore. Sau totul despre furtul de identitate. Nu de alta, dar nici nu ştiu totul despre furtul de identitate. Ce să mai vorbim de toate subiectele astea combinate?

Bine, aţi putea crede că ăsta e un curs despre influenceri, dar este un curs de viaţă! Că de-aia te învaţă cum să te comporţi în public în general.

Păi ce, e mult să dai 1500 de lei pentru a înlocui cei 7 ani de acasă?

Nu înţeleg ce caută Oana Bulexa şi Ioana de la Samsung acolo, e cam aiurea să te asociezi cu un has-been, dar s-o faci şi în cadrul unei ţepe…

Altfel, rămâne cum am stabilit la începutul anului:

Ce rămâne pentru influenceri? Şcolile. O să mâncăm educaţie pe pâine în perioada următoare, că sunt o grămadă de copii care vor să fie şi ei celebri şi să muncească de 3 ori mai puţin decât părinţii lor pe bani de 10 ori mai mulţi.

PS: S-a ieftinit Academia de vlogging a lui Selly, dăcât 150 de lei.

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu