in Casual stuff

S-a deschis primul magazin PORC, pe Calea Victoriei

Dezbăteam cu Ergo oportunitatea unui magazin fizic PORC cu câțiva ani în urmă și am ajuns la concluzia că vorbim despre niște costuri foarte mari dacă vrei să ai un spațiu bun, central, eventual și cu vad

Până la urmă oportunitatea a venit sub forma unui spațiu pe Calea Victoriei, într-o zonă extrem de circulată, în dreptul străzii Piața Amzei. Acolo este și miezul interacțiunii în zilele în care Calea Victoriei e pietonală, fiind plasate strategic 3 gelaterii: Sweetology, Velocita și La Romana dal 1947. Prin urmare, sunt cozi uriașe la fiecare weekend de weekend, iar restul oamenilor se bucură de pizza, croissante și ce mai oferă zona.

E o transformare incredibilă a unei zone în care nu era decât Green Hours în urmă cu câțiva ani. 

Iar fix în mijloc tronează de câteva zile magazinul PORC, primul magazin fizic al brandului, în care puteți merge să probați chestii, să puneți mâna pe ele, să vă convingeți de calitatea produselor. Adresa oficială este Calea Victoriei nr. 95.

Este deschis de luni până duminică între 12:00 și 22:00 și veți putea găsi o selecție de produse, n-o să găsiți chiar orice e pe site. 

S-a lucrat mult la design, e conceptul ăla de măcelărie, cu rafturi făcute din vitrine frigorifice și mult inox, cu o tejghea din faianță albă, cu personal care poartă șorțurile PORC. Până și mânerul de la intrare are forma unui satâr.

Momentan este în soft launch urmează și lansarea oficială, dar probabil că va mai dura un timp, ținând cont de gradul de infectări din București.

Main foto: Antonia

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu