in Primii trei ani

Primii trei ani de The Sports Architects (cu Radu Restivan)

Later edit: Înregistrarea episodului este disponibilă aici.

Radu aleargă. Radu a fondat comunitatea 321sport şi, la un moment dat, a plecat din agenţie să facă ceva pe cont propriu. Iniţial credeam că se face influencer pe zona de sport şi trainer, doar că Radu a făcut o agenţie. Se cheamă The Sports Architects şi are clienţi importanţi precum Garmin, Zuzu, Tedi sau Under Armour.

În ultimii 3 ani a făcut o mulțime de proiecte mișto și întâmplarea face că am lucrat și noi alături de el pe unele dintre ele. Dar nu de-asta l-am invitat la Primii trei ani, că lucrăm de mult timp împreună și ar mai fi fost ocazii.

Însă Radu a crescut foarte mult în ultimul an, a reușit să aplice multe dintre lucrurile pe care și le-a propus la The Sports Architects și a început să facă proiecte care contează, care produc o schimbare. Vor urma și altele, are planuri mari pentru 2022, sper să îi iasă alături de clienții potriviți.

Între timp puteți asculta o discuție cu un om care a fost mai întâi ziarist, a bătut stadioanele în lung și în lat, în România și prin afară. Apoi s-a făcut ”piarist” și om de comunicare în general. Treaba cu sportul a pornit dintr-o nevoie proprie și s-a transformat într-o comunitate cu mii de alergători. Un film documentar, sute de seri de marți la alergare (la propriu, sunt peste 300!) și multe, multe chestii pe care le poate trece în dreptul marilor realizări.

Doar că noi am vorbit mai mult despre agenție, ce înseamnă munca de agenție în ziua de azi, cum se raportează tinerele speranțe la cerințele din piață și multe, multe alte lucruri într-o discuție de o oră și jumătate care a depășit cu mult spațiul ”clasic” de emisie, adică cele 60 de minute în care ne încadrăm de obicei. Dar a meritat fiecare secundă.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Iar mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Deja avem online emisiunile din primele trei sezoane, plus o parte din arhiva UrbanSunsets.com.

PS: Primele trei sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu