Later edit: Înregistrarea episodului e aici.

A fost greu să o aduc pe Antonia să vorbească despre Aceeaşi Mărie la Primii trei ani. Pentru că pe de-o parte nu e activitatea ei favorită să povestească despre ceea ce face, preferă să-şi vadă de treabă şi să lase faptele să vorbească pentru ea.

Pe de altă parte pentru că nu voia să se considere că a intrat „pe pile” în podcast.

Nici eu nu sunt mare fan al nepotismelor, însă mi s-a părut aiurea să n-o invit în podcast doar pentru că suntem împreună în viaţa de zi cu zi. Dacă businessul ăsta s-a ridicat foarte frumos în ultimul an şi chiar a reuşit nişte lucruri surprinzătoare pentru o afacere la început de drum (iarna asta, pe lângă noua colecţie a lucrat cu nişte multinaţionale pe comenzi corporate şi a ieşit totul foarte bine). Şi-atunci de ce să trec în cealaltă extremă şi s-o defavorizez?

Am încercat să-mi construiesc întrebările la fel ca de fiecare dată, pare că mi-a reuşit. O să descoperiţi ce a însemnat aventura Aceeaşi Mărie în ultimii 2 ani, de la „eu vreau să fac ceva cu brandul ăsta” până la ceea ce vedeţi acum online, un stoc de sute de produse şi extrem de multă muncă în spate. E o poveste care încă se scrie şi vă garantez că veţi auzi tot mai mult de Aceeaşi Mărie. Nu neapărat de la mine, ci pur şi simplu brandul va creşte.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Iar mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Deja avem online emisiunile din primele trei sezoane, plus o parte din arhiva UrbanSunsets.com.

PS: Primele trei sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu