in Masini

Au apărut primele imagini cu Audi A6 Avant e-tron, momentan un concept. Se pare că arată foarte aproape de ceea ce va fi varianta de serie, ceea ce califică mașina asta direct pe primul loc în topul celor mai mișto electrice apărute până acum.

Nu-mi plac breakurile, singura excepție fiind Audi Allroad, versiunea aia veche de A4. Acum sunt două excepții, că mai e și frumusețea asta. E posibil să se lanseze cândva spre finalul lui 2023, dar nu vă faceți griji, probabil că nu veți avea bani să vă luați una. Prețurile probabil că vor fi într 80 și 100 de mii de euro, un e-tron Sportback pornește de la 60.000, la A6 Avant mă aștept să fie mult peste.

700 de kilometri autonomie, ceea ce mi se pare suficient pentru o electrică cu care vrei să ieși din oraș. Peste 10 ani, când vor deveni electricele astea ceva obișnuit, probabil că se va ajunge la 1500 de kilometri dintr-un ”plin” de curent, caz în care o să încărcăm 3 săptămâni la panourile solare și pe urmă o să mergem gratuit până la Budapesta numai pe autostradă cu adaptive cruise control.

Mai multe detalii găsiți pe Autocritica.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu