S-a apucat (încă) un vlogger de OnlyFans. M-am uitat puțin pe cont, am văzut și clipurile care au scăpat pe net, apoi am ridicat din umeri și am mers mai departe. Alții fac zilnic o grămadă de chestii care le aduc un sac de bani, maimuț entertainment. Creatori de conținut total nememorabil, desprins din episoadele de Black Mirror.

Poate că primul impuls ar fi să te oftici, mai ales când auzi de sume absolut obscene care se câștigă din așa ceva. 10-15-20.000 de euro pe lună datorită acestor comunități, cu mențiunea că multe dintre ele sunt la fel de discutabile precum tumbele morale pe care le fac influencerii.

Însă rezolvarea e simplă: trebuie doar să vă întrebați cât de ușor v-ar fi să faceți asta. V-ați face cont de Only Fans? V-ați filma zi-lumină ca să puneți totul pe internet? V-ați transforma viața într-un reality show mai ceva ca la Big Brother? Dacă răspunsul e ”da”, do it. Începeți acum și în câțiva ani puteți ajunge să trăiți din asta.

Sigur că mai sunt câteva mii ca voi, așa că va trebui să vă dezbrăcați cât mai mult ca să creșteți, să vă arătați copilul în toate ipostazele, să stoarceți și niște emoție.

Eu mi-am dat seama foarte repede că nu pot să fac chestiile astea și nici nu vreau. N-am chef să-mi expun viața atât de mult pentru niște mii de euro în plus. Nu vreau să mă întrerup din fiecare moment al vieții ca să postez un story către comunitate.

Dacă sunt oameni care apreciază ce spun sau ce gândesc, dacă merg la restaurantele sau spectacolele de teatru pe care le recomand, pot face asta foarte bine și cu o informație livrată de 2-3 ori pe zi, pe blog și pe social media. 

4 comentarii. Leave new

 • Din ce inteleg, sugerezi ca este o munca foarte grea fiindca noi nu am fi dispusi sa o facem, dar nu iei in considerare faptul ca, daca esti narcisist, asta e dream job si vine mai mult decat natural.

  Am si eu un amic de asta, el e ceva actor. Toata viata a visat sa fie in centrul atentiei, ceea ce nu i a reusit, ca era cam pampalau. Se vedea pe el ca il doare, pana cand s a apucat de „influencing”. Acum se filmeaza de dimineata pana seara, are fani si cred ca este un vis implinit pentru el. Ar face o si pe gratis, ba cred ca ar da si bani de la el, atata timp cat il baga lumea in seama.

  Nu spun ca nu i munca, de altfel nu sunt de acord cu cei care ii privesc pe oamenii astia cu superioritate. E si asta o munca, doar ca nu pt motivele expise de tine. Cred ca celor care o fac nu le vine asa greu cum ti ar veni tie, de exemplu.

  Răspunde
 • Da, astept only fans-ul lui Sânzi N. și al Cristinei ICH.

  ICH trebuie să și tacă din gură ca să fie frecventabilă

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu