in Caterinci

La început a fost întunericul. Nu era nimic, nici măcar covrigi. Apoi Dumnezeu a făcut cerul și pământul, lumea așa cum o știm azi. Abia mai târziu au apărut covrigii, după ce Iisus, fiul Domnului, și-a pus cei mai vrednici apostoli la încercare: Vreau să îmi faceți o gustare sărată și simplă care să hrănească întreaga lume, de la Ierusalim până în Egipt!

Apostolii s-au pus pe frământat zi și noapte, și-au aprins cuptoarele și au început să inventeze rețete. A fost o așteptare lungă, însă atunci când au terminat, Iisus i-a ales pe trei dintre ei, care reușiseră să ducă la bun sfârșit misiunea. Primul ales a fost Petru, care a surprins cu imaginația bogată. El nu a inventat numai un covrig, precum ceilalți apostoli, ci a propus chiar Covridogul!

Luca i-a urmat îndeaproape, cu covrigii lui cu susan. Matei a fost și el prețuit pentru covrigii cu mac. Toți trei au fost primit binecuvântarea și au plecat în lume să răspândească numele Domnului și covrigi.

Mii de ani mai târziu încă ne bucurăm de covrigi și merdenele făcute după rețetele apostolilor, acest mare bine făcut omenirii, pe lângă religia ortodoxă.

Sau cel puțin așa ar fi scris-o echipa care a făcut spotul ăsta la Mesopotamia. În rest mișto imagine, muncit clip. Dar mult prea subțire strategia. Ne cheamă Mesopotamia? Hai să facem ceva legat de una dintre cele mai vechi civilizații din istorie.

3 comentarii. Leave new

 • Ce nu inteleg e de ce are Mesopotamia nevoie de clip tv ? Planuiesc sa scada calitatea mancarii oferite ? Ca de obicei asa am observat ca se practica. Cum apare reclama la tv, cum calitatea se duce in jos.

  Răspunde
 • Sau, sa scada cantitatea. Nu neaparat calitatea.
  Oricum in ultimii ani, au scazut cantitatea de curcan de la piatto kebab.

  Răspunde
 • Fix de asta imi este si mie frica, s-au raspandit in nestire peste tot + o ditai reclama (misto de altfel, mie imi place mult, mai ales ca sunt mare fan Mesopotamia) rezulta ori o scadere a calitatii ori a cantitatii… si chiar m-as oftica fiindca inca sunt super gustosi.

  Om trai si om vedea…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu