in Caterinci

Am avut la un moment dat o serie de articole cu chestii total dubioase, de la o protecție de călcâi până la o soluție prin care transformi urina în bere.

Astăzi revin cu un nou obiect de care nu știați că aveți nevoie: dulapul de haine electronic. Ce zic eu, e chiar dulapul smart de haine!

Are Samsung un astfel de dulap-gadget, se numește AirDresser și îți usucă hainele dacă vrei, le și încălzește puțin ca să nu iei cămașa rece pe tine, te scapă și de cute, iar dacă ai nevoie îți și aerisește hainele după ce le-ai purtat doar până la pâine și înapoi.

Pentru a intra în posesia unui astfel de gadget în primul rând e nevoie să nu fiți săraci. Nu de alta, dar e vreo 6800 de lei unul. Apoi e nevoie să aveți și o casă suficient de mare, deci un criteriu ar fi să nu fiți săraci, din nou. Și, desigur, la prețurile actuale la curent, ar ajuta dacă nu sunteți săraci. De unde rezultă că ăsta e un device pentru cei care sunt de 3 ori bogați.

Dar stați, asta nu e tot! Desigur că acest gadget are și o aplicație de mobil! Are și zona ”My Closet” care presupun că intră pe melodia cântată de Eminem.

Cred că dressingul era singurul loc în care nu se inventaseră suficiente device-uri, așa că se cerea unul mare, greu (are vreo 90 de kilograme) și scump. Singura problemă pe care o văd e că este cam mic și va fi nevoie să-mi cumpăr mai multe atunci când mă mut în următoarea casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu