in Caterinci

Ciubotaru l-a desfiintat pe Hoinaru: "Cere-te afara!"

Meciul de duminică a fost unul extrem de controversat, mai ales după evenimentele care l-au precedat. Hoinaru a fost surprins sâmbătă noapte ieşind dintr-un club bucureştean, chiar înaintea partidelor decisive din campionatul twitteristic. Era mult după miezul nopţii, iar colegii săi dormeau liniştiţi. Nebărbieritul şi-a pierdut motivaţia la antrenament, ba chiar a făcut greşeala să se bărbierească înaintea partidelor.

Escapadele nocturne ale tânărului s-au reflectat şi pe teren, jucând aproape lamentabil, irosind mingi fără număr, şi având foarte puţine recuperări.  Victoriile de duminică, şi locul 2 ocupat de Nebărbieriţi, nu au putut evita declanşarea unui scandal după ultimul fluier (care a fost şi final, de altfel). Adi Ciubotaru l-a luat în primire pe Hoinaru: „Eu dacă aş fi în locul lui, m-aş da accidentat tot sezonul!

Toma Nicolau, vedeta Nebărbieriţilor, a fost mai rezervat în declaraţii: „Important e locul din clasament. Batem data viitoare şi ne luăm revanşa. Mă bucur că am reuşit să ajut echipa. Chiar dacă am pierdut în prima etapă, e bine că ne-am mobilizat. Cred că toţi suntem vinovaţi (n.red. în special hoinaru) atunci când pierdem, la fel cum e meritul tuturor când câştigăm, chiar dacă marcăm doar eu şi Ciubotaru.”

Ionuţ Bunescu a declarat după meciul decisiv, cu FTM: „S-a văzut clar că ne-am dorit mai mult egalul. Poate că adversarii noştri şi-au dorit înfrângerea, dar asta n-a contat. Am făcut un joc de posesie, am dominat la toate capitolele, chiar şi în prefaţa meciului, şi am reuşit să obţinem un punct mare. Nu e adevărat ce se spune, nu s-au urcat pe noi la finalul meciului. A fost tactica antrenorului, să avem o echipă scurtă, la 3-4 metri de poartă”

Cea mai mare surpriză a fost Adrian Pandaru, care pare a fi un jucător de viitor. Adi Ciubotaru s-a arătat încântat de prestaţia colegului său: „Adi e super fundaş. N-aţi văzut că nu trecea mingea de el? Are ceva din Mirel Rădoi, vă spun. S-a văzut valoarea lui adevărată acum.”

Cuprins de emoţie, la final, Adi era surprins de atmosferă: „N-am văzut în viaţa mea un asemenea stadion. Aproape 20 de suporteri care îţi strigă numele, care beau bere şi care anunţă pauza.. ceva extraordinar…”

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu