Mda, si-a facut Gigi blog. E si el glober d’ala.

Dintre cei mari, n-a scris decat Bobby din ce-am vazut eu. Ce-i drept, subiectul este cam rasuflat. De ce? Pentru ca insusi razboinicu luminii a recunoscut ca n-o sa scrie el pe blog. Practic s-au gandit niste baieti din echipa de campanie sa-i faca si lui un blog. Daca pe Blaga, Nastase si Udrea ii mai cred in stare sa lege doua cuvinte in scris, sunt convins ca Becali este total inapt. El este orice, mai putin ganditor si emitator de pareri. Sigur, doctrina partidului, ideile sale se vor regasi in randurile blogului dar intr-un limbaj atat de diferit de ceea ce vedem la tv incat putini vor fi cei care il vor privi de acum inainte ca pe un blogger adevarat.

Sunt aproape sigur ca nici n-o sa se intereseze de ceea ce se posteaza acolo asa ca ar fi misto daca la prima ocazie ar fi intrebat de un moderator ce s-a mai scris pe blog. Turcescu, Gheorghe si Gadea ar avea tupeu sa-l supuna pe Gigi la un asftel de test dar probabil ca n-o sa se intample chestia asta din diverse cauze.

LE: a zis si gigi ca nu scrie el, ci oamenii de campanie. sunt doar ideile lui. deci alt balon de sapun care s-a spart. sa ne intoarcem linistiti la posturile noastre.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu