in Casual stuff

Bloggeri pe care i-aş vrea la Bucureşti

Moment lacrimogen

Dintre toţi oamenii mişto pe care i-am cunoscut în ultimii ani, sunt câţiva pe care îi văd rar şi parcă sunt fix ăia cu care aş sta la poveşti mai mult. Ce-i drept, eu abia reuşesc să mă văd cu oamenii care nu stau în acelaşi cartier cu mine, ce să mai vorbim de unii noi. Dar de dragul adevărului istoric…

Makavelislive l-am văzut o singură dată, şi atunci într-o nebunie generală (la RoBlogFest), dar din ce-am mai vorbit noi parcă am fi pe aceleaşi unde. Băiat valabil, chiar dacă nu-l mai iubeşte lumea din cauza ultimelor isprăvi. Un Barcelona – Real aş vrea să văd cu Maka, deşi cred că se manifestă interesant şi la alte meciuri ale Barcei.

The Fuape domnu l-am cunoscut la Peninsula 2009 şi am schimbat o vorbă cu Cristi Minculescu în background. Dacă ajungeţi prin Oradea e musai să beţi o bere cu el.  De la muzică la interneţi, aveţi ce vorbi. Aş da la schimb cam vreo 10 bloggeri bucureşteni ca să vină brăileanul aici.

Psaico – tot la Peninsula l-am cunoscut şi pe Gabi şi ne-am mai conversat ca de la om cu site de evenimente la om cu site de evenimente. Pe cetăţeanul ăsta l-am mai scos la un cico când a fost prin Bucureşti. Şi cred că e mai uşor de văzut la faţă mai ales că pleacă des la mare.

DeCe? – cu Dan am interacţionat de câteva ori la evenimente cu mâncare şi băutură. Alt băiat de comitet cu care e de mers la beri prelungite. L-aş vrea la Bucureşti doar ca să aibă Ciubotaru concurenţă la agăţat. Şi pentru că e funny domne.

Bonus: Ellunes – pe care nu l-am cunoscut personal, dar mi se pare că e aşa cum trebuie. Şi îi place şi Steven Gerrard pe deasupra.

Deci cam cu ăştia 5 aş bea eu o bere foarte des dacă ar fi în Bucureşti. Mai bine puneam titlu „Top 5 bloggeri de scos la o bere în 2011”, ieşeau mai multe RTuri.

13 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu