Mişto.

a) Nu discut premiile, felicitări câştigătorilor. Eu am terminat pe 15 la blog de comunicare. Ţinând cont de concurenţă şi cât scriu eu de comunicare, e corect.

b) Chiar aşa cum a fost, cel mai important eveniment din blogosfera românească a strâns destul de mulţi oameni importanţi în Silver Church. Felicitări pentru asta.

c) În viaţa vieţilor voastre nu mai aduceţi pe cineva din afara blogosferei să vorbească cu bloggeri. Dume auzite aseară: Craioveanu – “chiar şi eu am câţiva prieteni cu blog” Dan de la OCS – “hai că arătaţi bine pentru nişte oameni care stau în faţa calculatorului”. Grrrreat.

Practic sunt două variante: să vină cineva din afară care să nu aibă nicio treabă cu blogosfera şi să-şi ia înjurături de la toată lumea sau să prezinte cineva din interior şi să-şi ia înjurături doar de la o parte din oameni. Still, a doua varianta e mai bună, nu poţi să-i chemi pe unii care tratează bloggerii ca pe nişte şoricei într-o cuşcă.

d) RoBlogFest e o gală. Repet ce-am zis anul trecut cu covorul roşu şi pozele de la intrare. N-aţi văzut nicio decernare de Oscaruri, aşa-i? (Şi apropo de prezentator, Ricky Gervais la Golden Globes – watch and learn)

e) Silver Church e cel mai mişto loc de concerte indoor din Bucureşti. Atât. Nu poţi să bagi 600 de bloggeri acolo. Vor intra fără probleme, dar ideea e să se mişte, să se găsească între ei, nu să stea lipiţi unii de ceilalţi. E un spaţiu mult prea îngust pentru ce mişcare de translaţie era acolo.

f) Ediţia de anul ăsta sigur a fost mai bună decât va fi cea de anul viitor. Aşa că vă urez distracţie plăcută de pe acum.

În rest a fost cam cum am zis aici.