Stau într-un bloc de 4 etaje. N-avem lift şi nici nu ne-ar trebui. Alea 10 minute (cumulate) de urcat şi coborât pe scări în fiecare zi ne menţin în formă. Problema e că eu nu prea sunt dus cu liftul din cauza asta. Am umblat la viaţa mea în ceva lifturi, dar nu sunt fan.

Să vă spun şi de ce: când eram mic de tot mai mergeam pe la bunici, în vacanţă la ţară. Pentru că bunicii mei sunt din Bucureşti, „la ţară” însemna pentru mine într-un capăt sau celălalt al oraşului. De-asta am eu poveşti din copilărie doar în parcurile Plumbuita, Tei şi Cişmigiu.

Într-o vară stăteam la bunicii din partea tatălui. Nu mai ştiu cum, am rămas singur în lift, bunică-miu a scăpat uşa şi pe mine m-a furat liftul. M-a găsit un vecin plângând şi ţipând disperat. În timp ce vecinul încerca să mă calmeze ca să afle al cui sunt, a apărut bunică-miu. Dar eu cu lifturile nu m-am mai înţeles de-atunci. Asta se întâmpla pe la 4-5 ani.

A trecut timpul, am crescut şi am început să mai interacţionez cu copiii de la blog. Şi din când în când ne mai duceam pe la unul la uşă ca să-l chemăm afară (de obicei pe la puştii care aveau minge). Dacă era bloc cu lift, eu alegeam scările. Şi am continuat să fac asta până prin liceu. Pe urmă m-am mai civilizat şi eu, dar sunt şi acum lifturi pe care le evit. Cel de la Caffffe Creativa e un exemplu.

5 comentarii. Leave new

 • eu am stat la casa mereu. Matusa-mea statea intr-un bloc cu 8 etaje, la etajul 3. Pe la vreo 7 ani, m-am dus la ea si-am urcat singura cu liftul si m-am blocat. Multi ani am evitat liftul. Acum urc cu liftul, dar sunt paranoia in continuare. 😀

  PS: „am început să mai interacţionez cu copiii de la blog..” blog? sau bloc? :))

  Răspunde
 • cate jmecherii faceam cu liftu’… puteai sa blochezi oameni, puteai sa mergi fara sa atingi podeaua, puteai chiar sa mergi pe lift…

  Răspunde
 • de blocat m-am blocat si eu in lift ca tot omu ce sta la bloc mai inalt de 4 etaje, dar ce m-a lecuit pe mine ceva luni bune de lift a fost cand nu a mai franat liftu corespunzator (de pe la etaju 1 sau ceva de genu) .

  Răspunde
 • 1. da, liftul de la FFFF e dubios (cel putin)

  2. recunoaste ca ai vrut sa scrii „bloc” in loc de „blog” initial, dar cand ai vazut ca ai scris „blog” ai lasat-o asa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu