
Mi-am adus aminte de întrebarea care m-a măcinat în ultimele săptămâni. De ce mai există covrigi de Buzău? Cine-i mai mănâncă? Covrigii de Buzău mi se par cea mai odioasă amintire a sărăciei. Apă, sare, făină şi nişte drojdie. Totul într-un amestec tocmai bun să-ţi spargi dinţii.
Înţeleg că unii oameni or fi nostalgici şi mai ronţăie din când în când nişte covrigi ca să-şi amintească de vremurile în care mergeau la colindat şi primeau aluatul ăsta întărit, dar acum n-o mai ducem chiar aşa rău.
Ne-a adus cineva nişte covrigi şi zac în debara. Pentru că înainte să-i mâncăm va trebui să terminăm bomboane de pom, prăjituri, tort şi alte chestii. Deci probabil că vor ajunge la gunoi.
Deci serios, de ce mai există covrigii de Buzău când ne permitem aproape orice altceva mai bun?
8 comentarii. Leave new
ca ciocolata Rom o mancau doar nomenclaturistii ca sa indeparteze gustul persistent al icrelor negre
de ce mai exista covrigii de Buzau cand ai ca alternativa produsele simigeriei Petru?
@Ciprian nu stiu, eu n-am apucat vremurile alea 😛
@robbie EXACT! ce pofta mi s-a facut, brusc.
Covrigii de Buzau exista din spirit de solidaritate pentru cei de Brasov. Alte nelamuriri?
Covrigi de Brasov? Cum sunt aia?
Voi considera comentariul tau, ca si intreg postul, o gluma fina. Mai departe.
covrigi de Buzau ? de ce sa nu existe ? ti se pare ca lumea o duce mai bine ? Aici in Iasi covrigii sunt la mare cautare,de Buzau de ce ar fi ei,covrigi si ieftini sa fie.
Let them eat cake!