Săptămâna trecută am observat primele tweeturi sponsorizate în aplicaţia de Android. E un pas pe care Twitter l-a anunţat încă de acum 2 luni, dar în ultima săptămână au început să şi apară campaniile. Până acum, singurele reclame interesante (sau cât de cât relevante pentru publicul românescu) au fost cele de la Adidas.

Aştept cu interes momentul în care adurile pentru Small Business vor ieşi din beta. În condiţiile în care pe Facebook totul începe să se plătească, Twitter va fi o variantă ceva mai ieftină pentru companiile româneşti care n-au un buget de marketing prea mare sau vor doar să testeze social media. În plus, e mult mai logic să văd o reclamă la Trenta Pizza (de exemplu) decât la un brand care nu e prezent în România şi de care n-am auzit. Sunt convins că există deja agenţii care se înghesuie să devină parteneri oficiali ai programului şi să vândă aduri „în exclusivitate”.

2 comentarii. Leave new

  • off topic
    o intrebare: nu-mi dau seama exact ce device e ala din imagine (pare telefon), dar tu nu ai optiune de print screen? ai facut poza telefonului cu un alt telefon?

    Răspunde
  • @makavelis e aproape un telefon – htc chacha 😛 am facut poza cu telefonul altui telefon pentru ca la chacha nu se stie exact cum faci printscreent. e o combinatie de taste care imi iese intamplator. am facut de cateva ori din greseala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu