Salut Mircea,

îmi face deosebita plăcere să te invit la un proiect pe care îl desfăşurăm împreună cu familia Popescu. Sâmbătă, 15 aprilie, începând cu orele 11:00 va avea loc un eveniment la care vor participa mai mulţi bloggeri. Evenimentul doreşte să pună la încercare viteza bloggerilor în ceea ce priveşte căratul mobilei pe scări. Practic, vor exista două echipe care se vor întrece în căratul mobilei de la parter până la etajul al 7-lea al unui bloc din cartierul Vitan.

Dacă vei accepta propunerea noastră, vei putea să-ţi alegi singur echipa din care faci parte – cea albastră sau cea roşie. Indiferent de echipa pe care ţi-o alegi eşti liber să vii la eveniment alături de cititorii de pe blogul tău, susţinători, familie şi prieteni. Cu toţii vor putea contribui la căratul mobilei într-un mod cât mai jucăuş. Mai mulţi susţinători, mai multe şanse de câştig!

Învingătorii vor avea parte de recunoştinţa eternă a domnului Popescu precum şi de o sticlă de bere la PET (din partea domnului Popescu) şi o prăjitură de casă cu vişine (după reţeta specială a doamnei Popescu). Dacă după eveniment vei simţi nevoia să scrii câteva rânduri pe blogul tău, am fi foarte fericiţi!

Atenţie! Evenimentul nu presupune niciun cost din partea ta! Practic, vei avea acces la toate obiectele de mobilă absolut gratuit.

Dacă îţi place ideea noastră şi vrei să te implici, ne-am bucura foarte tare!

Cu drag,

Agenţia

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu