in Web

Cristoiu i-a urat „La mulţi ani!” lui Sârbu pe blog. Shogunul a răspuns prin SMS, lumea a publicat, ne-am văzut de treabă.

Dar nimeni n-a pus în discuţie o nouă direcţie pe care ne-a dat-o tătucul televiziunii din România pentru online. După spusele lui Cristoiu, Sârbu pregătea „un mall de bloguri”.

În decembrie 2013, m-a rugat să trec pe la el pentru a discuta un proiect senzațional, la care se gîndea (din cîte-mi dau seama nu l-a împlinit), constînd într-un Mall de bloguri ale unor personalități ale presei. Fiecare dintre noi, posesorii de bloguri, urma să scriem ce ne trece prin cap, împărțind cu proprietarul mall-ului costurile și beneficiile din publicitatea de care se ocupa el, Adrian Sârbu, ca proprietar. Era un proiect fascinant, corespunzător noilor realități din presă, și care transforma blogul într-o forță mediatică.

Acum n-o să fiu ăla care se entuziasmează la o idee de acum 2 ani dată de un tip care e reţinut, dar mi se pare că există ceva potenţial acolo. Mai ales că sunt multe vedete care încă nu şi-au făcut un blog şi scriu pe diverse platforme de (şi pe) 2 lei. În plus, cei mai mulţi din oamenii ăştia vor doar să scrie, nu să se ocupe şi de vânzări, mentenanţă etc.

4 comentarii. Leave new

 • Tu vorbesti serios? O colectie de bloguri e o idee bună în 2015? Antonio Eram făcea asta în 2003, a și închis-o de mult și între timp au mai încercat vreo 3-4 antreprenori această idee, inclusiv la Realitatea-Catavencu.
  ”Un proiect fascinant” 🙂

  Răspunde
 • 🙂 O colecţie de bloguri de persoane publice cu greutate.

  Nu văd de ce asta nu e o idee bună şi să vinzi campanii pe pagini de Facebook ale unor semi-vedete e revoluţionar 🙂

  Florin, potenţialul e în conţinutul bun pe care îl pot produce oamenii ăia, nu în faptul că s-a mai făcut ceva sau nu. S-a mai făcut, dar s-a făcut prost 😉

  Răspunde
 • „vedetele” respective sunt de 2 lei si scriu chestii de 2 lei, asa ca mai bine sa ramana acolo, in obscuritatea propriilor domenii, decat sa le fie promovate aberatiile si mai mult decat acum.

  Răspunde
 • Mereu am fost curios, Realitatea fac bani cu blogurile alea multe ale lor? Dar cei la Contributors? La cei din urma mai intru din cand in cand, dar ma epuizeaza un singur articol, ca-s lungi si de multe ori prost scrise, nu mai am niciun chef sa mai stau pe site-ul lor dupa ce termin pentru ce am venit acolo.

  Din experienta personala, doar CTP si Petreanu mi se pare ca au facut trecerea cu succes de la media traditionala la blogging. Si Petreanu nu era mare vedeta in offline, adica in niciun caz de nivelul CTPului sau al lui Cristoiu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu