În urmă cu 10 ani probabil că ştirea ar fi fost că nişte oameni cunoscuţi pe internet au fost băgaţi în seamă de ditamai trustul de presă. Mai ţineţi minte cât entuziasm a fost când s-a anunţat că Adi Hădean e în juriu la Masterchef? „Unul de-ai noştri” ajungea la televizor!

Acum ştirea e că PRO TV se străduieşte să capteze atenţia puştilor cu ceva conţinut online. „Viaţa bate vlogul” este un reality show care s-a lansat ieri, cu Emil Rengle (câştigătorul Românii au talent şi un super coregraf) pe post de gazdă şi o serie de vloggeri B-list printre participanţi/invitaţi. Un nou episod va fi publicat în fiecare luni dimineaţă, la ora 10:00, iar formatul e destul de lung, de 30 de minute.

Gândul din spate e foarte bun, vor să educe puştanii cu privire la riscurile la care eşti supus în social media, cum poţi ajunge la depresie din cauza fericirii false pe care o afişează toată lumea şi alte probleme contemporane. Cum te afectează bullyingul şi cum poţi să treci peste asta, cum trebuie să gestionezi tot felul de provocări care apar la 12-13-15 ani. Cam asta e tema pe care şi-o propune reality-show-ul. Din ce-am văzut pare o semi-şedinţă de terapie.

Va funcţiona? Habar n-am. Din păcate am trecut de vârsta aia, mie mi se pare stângaci realizat şi plin de truisme, dar eu nu sunt în target. Mi se pare că o parte dintre vloggerii de acolo nu prea se descurcă atunci când sunt scoşi din scripturile lor cu sketchuri, însă sunt conştient că un reality show cu Selly, Hash, Tequilla, fraţii Munteanu şi Laura Giurcanu probabil că ar fi costat mai mult decât Vocea României.

Ce mi s-a părut amuzant e că pagina de Facebook are 22 de likeuri, în timp ce contul de Instagram are 2500 de followeri la ora la care scriu acest articol. Probabil că vor mai creşte ambele, dar pe Facebook probabil că au dat like doar părinţii ăia control-freak, care vor să vadă la ce se uită copiii lor.

Găsiţi aici primul episod.

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu