A circulat chestia asta pe Facebook zilele astea, dar n-am apucat s-o citesc. Am aruncat un ochi, am văzut că e ceva cu amendă şi fumat, am trecut mai departe de vreo 10 ori. Noroc că a salvat-o grădinarul şi a pus-o pe blog, am reuşit să mă bucur de prostia în stare pură.

Acuma ştiu că nu e frumos să arunci pe jos (…) însă 2000 de lei e salariul minim pe economie.

STAI, CE?

Deci ştiu că oraşul ăsta e mizerabil şi că am făcut o mârlănie, dar amenda e prea mare pentru că e egală cu salariul minim pe economie? Şi cum ar trebui să se dea amenzile, să-ţi ceară fluturaşul de salariu şi în funcţie de asta să te ardă?

Nu, din contră, e bine să avem amenzi cât mai mari, care să fie aplicate cu stricteţe. Doar cu biciul se poate civiliza ţara asta, după ce zeci de ani s-a mers pe logica lui „să greşim puţin, că nu se pune„.

Asta e şi ideea! Să plăteşti o amendă care să te usture, sau să fii nevoit să prestezi muncă în folosul comunităţii. Sunt şi alte chiştoace pe jos? E bine, înseamnă că ai treabă multă de făcut. Ştii ce-o să se întâmple când îl vei vedea pe altul că aruncă pe jos? O să-i atragi atenţia. 

Îl aştept şi pe Dragnea să spună că 3 ani jumate sunt prea mulţi pentru nişte voturi furate la referendum.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu