sundays_media_recap

Ştirea săptămânii vine din SUA, unde s-a anunţat tranzacţia dintre AT&T şi Warner Inc., pentru 85 de miliarde de dolari. Ce implicaţii are pentru televiziunile Pro citiţi aici.

Grupul GECAD devine font de investiţii şi se va numi GECAD Ventures. Detalii.

Facebook introduce o mulţime de opţiuni noi pentru achiziţia de produse sau servicii direct din pagini prin diverşi parteneri. Detalii.

Şefii TVR cer păstrarea taxei radio-TV. Detalii.

Funcţia de LIVE streaming de la Facebook urmează să aibă şi o opţiune de programare a transmisiunilor, precum şi un soi de cameră de aşteptare pentru privitori. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: RCS&RDS a mărit banda de upload şi a scăzut preţurile, Naspers vinde Allegro.pl, toate maşinile Tesla vor avea tehnologie self-driving, un atac DDoS a doborât multe siteuri importante la nivel internaţional, TinderBoost e available la nivel global, Wall-Street.ro are aplicaţii pentru conţinutul plătit, Emag organizează Black Friday pe 18 noiembrie, Raiffeisen a lansat un widget care arată soldul fără logare, Publicis România e agenţia anului la Golden Drum, 200 de oficii noi pentru PostCollect-ul Emag.

Versiunea video e aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu