Neoficial, Black Friday a fost stabilit de Sf. eMAG pe 17 noiembrie. Adică peste fix 4 săptămâni şi 24 de ore. Ceea ce înseamnă că ar trebui să vă fi făcut deja lista de achiziţii. E cam târziu, dar încă mai puteţi urmări cum evoluează preţurile la produsele pe care vreţi să le luaţi. Nu uitaţi, matematica e simplă: cam 10% discount faţă de reducerile din timpul anului. Aici nu intră produsele vedetă, care fac parte din bugetul de marketing al campaniei.

Recomandarea mea e să adăugaţi la favorite produsele pe care le vreţi, să faceţi o analiză serioasă, să vedeţi ce alte opţiuni sunt în aceeaşi gamă. E posibil să nu fie o reducere mare la brandul X de televizoare, dar să prindeţi un discount bun pe alt brand cu aceleaşi specificaţii.

Eu mi-aş dori următoarele chestii:

Un fierbător electric Tefal pentru birou, că n-avem aragaz şi ar prinde bine un ceai la iarnă, dar mă mulţumesc şi cu un Daewoo dacă e reducerea bună. Tot pentru birou aş vrea şi un sandwich maker, să fie.

Un Playstation 4 SLIM de 500 de GB care a fost la o ofertă la 1150 de lei şi pe care nu l-am luat efectiv din prostie. Am primit 2 controllere roşii de ziua mea, Mortal Kombat, am şi FIFA 18, să vină consola!

Un adaptor bluetooth cu emisie-recepţie prin care să conectez nişte căşti la televizor pentru momentele în care mă prinde noaptea şi vreau să văd filme cu sonorul mai tare.

Un antivirus cu licenţă multiplă, că am rămas fără pe la birou şi pe acasă.

La categoria „nu-mi trebuie dar n-ar strica”, intră un TV de 80 de cm pentru dormitor. Am şi eu nebuniile mele. Aşa că ar fi acest Sony sau acest Samsung. Cu variaţiuni, desigur. Important e să fie de 80cm, să fie non-smart şi să nu arate chiar oribil.

Spre deosebire de anul trecut, o să fiu atent şi la ce se întâmplă pe zona de fashion din timp. O geacă, poate un palton, că ghetele de anul trecut au prins bine. Oficial am intrat la regimul pre-Black Friday, economii şi parcimonie cât cuprinde.

Și dacă tot veni vorba de Black Friday, am publicat un studiu de caz cu ce-am făcut anul trecut pentru PORC. Uptime 100% ftw!

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu