Leo Burnett Group anunţa miercuri cea de-a 10-a agenţie a grupului: Breeze Mobile. Detalii.

Vodafone a lansat prima reţea 4G din România. Abonamentele vor fi disponibile din 2013. Detalii.

iPhone 5 s-a lansat oficial în România. Vodafone şi Cosmote au făcut evenimente dedicate, Orange a spus „pas”.

ProTV a depus plângere împotriva a aproximativ 40 de siteuri de streaming online care distribuiau ilegal conţinut. O parte s-au închis deja. Detalii.

Ursus a lansat săptămâna asta Control Generation – platforma de comunicare pentru tinerii 18-25. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: s-a lansat audvoci.ro, avem statistici despre Youtube în .ro, avem reţea socială pentru mămici, avem şi site pentru taţi, InternetCorp vinde haine pentru copii pe kidz.ro, s-a relansat Digital Zoo, Disney a cumpărat LucasFilm, GigaTV s-a închis, Zone Reality devine CBS Reality,  începe o nouă ediţie a şcolii IAA, Lorand Balint pleacă la Publicis după 10 ani de Leo Burnett, Gmail testează un nou format pentru compunerea mailurilor.

2 comentarii. Leave new

  • ProTV tre’ sa invete ca razboiul cu site-urile de filme o sa’l castige oferind acelasi lucru la calitate mai buna, nu prin procese. Atata timp cat va fi cerere, va exista si oferta. Ei trebuie sa omoare piata, si pot face asta foarte usor, avand posibilitatea sa ofere calitate superioara acelor site-uri. Cred ca am mai zis asta la tine pe blog, da’ nu inteleg de ce trebuie sa platesc sa vad ApropoTV sau alte productii proprii pe net, cand pot sa le vad la TV gratuit. La CBS pot sa vad oricare dintre show-urile lor pe net imediat dupa ce au rulat la TV. Fox sau mai cacanari, te lasa sa vezi episoadele de saptamana trecuta, cele mai recente la pastreaza pentru abonati. Voyo nu ofera nimic, nici macar emisiunile de acum o luna. In UK, la fel: puteai sa vezi ce era la TV si online, indiferent de postul de televiziune. Plus, aveau un stream decent pentru toate posturile tv pe net (asa am vazut Euro, TV-ul pe un post, laptopul pe celalalt).

    Nu e greu, mai ales ca poti sa bagi reclame si la stream-ul online (bine, poate nu la modul nesimtit la care o fac la tv, cu calupuri de 15 minute). Chiar si modelul Fox e mai bun decat ce ofera Voyo acum. Da’ e greu sa intelegi asta cand esti calic si disperat si accepti in trust mizerii ca sport.ro si gandul.info.

    Răspunde
  • A, si mi se pare incredibil cat de multa lume crede ca site-urile gen vplay sau torrentele sunt simboluri ale libertatii de exprimare si libera circulatie a informatiei sau ca educa oamenii in vreun fel. Peste 21k de like-uri in 5 zile la prostia asta https://www.facebook.com/spuneNUvoyo.ro spune multe. Dublu fata de cat a starns articolul asta http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2012/02/2012227143813304790.html in 8 luni.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu