in Filme

netflix_ro

În urmă cu câteva săptămâni Joris Evers, reprezentant al Netflix în Europa, vorbea la ICEEfest despre existenţa unor filme cu titrări în limba română. Tot atunci ne asigura că până la finalul anului tot conţinutul de pe Netflix va avea titrări. Am căutat de curiozitate o metodă de filtrare şi am descoperit acest link prin intermediul căruia puteţi afişa filmele după titrare. Chiar sunt puţine titluri, 41 la număr, dar sunt în mare parte chestii clasice. Numai bune de arătat părinţilor voştri ca să se împrietenească cu platforma 🙂 Plus că ar trebui să zicem „merci”, că grecii au un singur titlu cu titrare!

UPDATE: de aseară până azi dimineaţă s-a ajuns la 46. Lucrează băieţii 🙂 

În altă ordine de idei, pe 1 iulie apare sezonul 2 din Marco Polo. Dacă nu l-aţi văzut deja pe primul, ar fi cazul să vă ocupaţi de el. The Musketeers abia a început să fie difuzat de BBC, deci mai durează până ajunge şi sezonul 3 pe Netflix. Dacă sunteţi grăbiţi puteţi să-l găsiţi pe net.

3 comentarii. Leave new

  • Mie mi se pare putin aiurea sa platesti un abonament si sa nu am o subtitrare la film. Nu trebuie sa sariti in cap ca nu stiu engleza. Stiu dar, cand ma uit la film, vreau sa ma relaxez nu sa imi pun creierul la contributie. Asta e unul din motivele penru care nu platesc un abonament la netflix 🙂

    Răspunde
    • Prefer să existe posibilitatea de a face abonament la Netflix chiar dacă nu sunt subtitrări în limba română (dar să fie menționat acest lucru!) decât ca Netflix să aștepte cu înscrierile pentru cei din Romania până când acumulează o bază sănătoasă de subtitrări.

  • […] – Filme pe Netflix cu subtitrări în română […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu