cover_blogpost

A mai trecut un an, am mai făcut un ebook 🙂 Colaborarea cu GolinHarris a devenit o tradiţie deja, ne facem planuri pentru ediţia de anul viitor.

La fel ca anul trecut, am avut parte ieri de un eveniment de lansare privat, la care au participat clienţii GolinHarris. Eu am vorbit puţin despre cum a fost 2013, Raluca Duţă a prezentat trendurile pentru anul acesta. Şi a ieşit bine, inclusiv şedinţa foto de la final 😛

Găsiţi în ebook o recapitulare a celor mai importante evenimente din 2013 selectate în formatul cu care v-am obişnuit deja în fiecare duminică, uşor extins şi pus în context, precum şi trenduri de la Bridge-ul GolinHarris.

2013 Media Recap a însemnat cam 150 de ore de muncă pe parcursul anului şi încă vreo 3 săptămâni de planificări la începutul acestui an. Totul printre pitchuri, prezentări la client şi alte treburi pe care le avem atât eu, cât şi echipa GH. Dar a ieşit un produs de care sunt foarte mulţumit, care sunt convins că e perfectibil şi care sper să ajute industria.

Pentru ca ebook-ul să ajungă la cât mai multă lume, v-aş ruga să apăsaţi pe unul din butoanele Tweet, Like sau +1 din landing page sau de aici. N-am introdus Pay with a tweet/like/+1 pentru că n-am vrut să constrâng pe nimeni să facă asta, dar aş aprecia să răsplătiţi cumva efortul.

Am pus la download şi ediţiile anterioare, pentru fani 🙂  Ideea e să ne putem aminti uşor despre ce s-a întâmplat în anii precedenţi şi să putem identifica anumite tendinţe.

Mulţumesc Hortensia pentru încredere, mulţumesc Raluca pentru perseverenţă, mulţumesc întregii echipe GH care a contribuit până la ultimul om (mai cu o corectură, mai cu o vorbă bună).

Un „mulţumesc” la fel de mare ca ăla de anul trecut pentru Alex care vine mereu cu idei mişto pentru grafică şi le pune şi în practică.

Gata, atât 🙂

Apasăăăăă-l!

[button text=”Download” url=”http://www.hoinaru.ro/mediarecap/” color=”000000″ bg=”fbba1e” size=”large” style=”rounded” icon=”icon-download-alt” target=”_blank”]

PS: Aşteptăm feedback 🙂

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu