electric_castle

Mă uitam zilele trecute cum se plângea lumea de cazările puţine din Bonţida, satul lângă care se petrece Electric Castle şi râdeam. Râdeam pentru că îmi imaginam ce-o să se întâmple peste 10 ani în Bonţida, dacă festivalul ăla mişto continuă până atunci.

Uşor-uşor tinerii cu spirit antreprenorial din Cluj vor cumpăra terenuri şi case în Bonţida. Vor construi pensiuni, vor crea cele mai bune condiţii, câţiva vor face şi o mică piscină lângă pensiune. Vor apărea şi restaurante, o shaormerie şi poate un împinge tava, pentru cei care vor să mănânce mai ieftin înainte să intre la festival.

Primarul va asfalta toate străzile, va face un părculeţ pentru copii, va aproba pensiuni mai înalte şi va încerca să aducă turişti în tot restul anului.

Atraşi de succesul festivalului, semi-cocalarii, adică ăia care arată ca nişte oameni normali dar ascund cocalarism în suflet şi trăiesc cu aspiraţii de hipsteri vor începe să vină la Electric Castle. Şi fix la ediţia a 14-a, un hipster se va opri din băut, se va uita în jur şi va spune: bă, nasol, nici Bonţida nu mai e ce-a fost. Au stricat-o ca pe Vama Veche!

În plan depărtat îl vom vedea pe Liviu Mihaiu dând interviuri. Dintr-un tufiş va sări Mircea Toma, cu bannerul pregătit: Salvaţi Bonţida!

Foto via

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu