in Casual stuff

Românii au mai mult talent live

Aseară am avut ocazia să văd din platou prima semifinală Românii au talent. Mi-a plăcut emisiunea de la prima ediţie dar nu eram fan. De-asta nici n-am văzut decât sporadic. De la televizor pare un show mişto, pe care merită să-l vezi dacă eşti acasă vineri seara. Dar cum eu nu prea m-am nimerit acasă vinerea, n-am reuşit să urmăresc emisiunea. Mare greşeală.

Poate a contat foarte mult că vedeam totul pe viu, dar mi s-a părut EX-TRA-OR-DI-NAR!

Îmi doream de mult să văd care e atmosfera dintr-un platou de la Buftea. Întâmplător sau nu, ultima oară când am asistat la o emisiune live era acum vreo 10 ani (poate 8?) la Teo şi Andi. Ştiţi, Andi de la formaţia Andi Moisescu. Ţin minte că se transmitea sâmbăta de la Cap Aurora şi am prins vreo 2-3 emisiuni. Oamenii stăteau pe plajă, în picioare, de la 8 până pe la 11 şi ceva. Pe urmă se duceau să-şi vadă de mici şi bere.

Faţă de atmosfera aia de pe plajă, în studiourile de la Buftea mă aşteptam la ceva mai multă tensiune. Dar am dat peste o relaxare generală. Bine, relaxare faţă de panica la care mă aşteptam. Ce-i drept, o echipă cu atâţia ani de „direct” nu se mai panichează prea uşor. Totul merge la secundă, totul se petrece extrem de natural. Le curge directul prin vene 🙂

Iar showul! Oh, Doamne, showul! Dacă s-ar difuza şi ceea ce se întâmplă în pauze, ratingul ar fi dublu. Andi şi Pavel Bartoş zici că sunt la concursul de bancuri, Măruţă se poartă cu Andra de parcă ar fi un bibelou, Smiley dansează şi repetă emoţionat.

Cu siguranţă o să merg şi săptămâna viitoare, e cu totul altceva să vezi concurenţii live. Şi mi-ar plăcea la nebunie să ajung şi la finală. Dar tind să cred că n-o să am cum 🙁

Poza e via Costin, de la care am şi primit invitaţia de a viziona showul din platou.

8 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu