belgieni_sibiu

Sibiul e singurul loc din lumea asta unde mă simt ca acasă.  Nu ştiu dacă m-aş putea muta de tot acolo, dar sigur ar putea fi o foarte frumoasă casă de vacanţă pentru toate vacanţele mele de acum până la adânci bătrâneţi. Anul trecut am descoperit şi festivalul de teatru, evenimentul pentru care atâţia oameni călătoresc sute de kilometri. Ruxa a reuşit să-mi ofere anul trecut experienţa completă, la pachet cu Faustul lui Purcărete, aşa că mi-am propus încă de atunci să ajung an de an la FITS.

Am reuşit anul ăsta să mă ţin de promisiune alături de o gaşcă foarte mişto. Ne-am dus şi la Faust, ne-am plimbat şi pe la spectacolele de stradă, ne-am şi lipit unii de alţii sub umbrele. Şi am revăzut oameni zâmbitori, aşa cum se întâmplă mereu când ajung acolo.

M-am bucurat extrem de mult că cei 8 oameni pe care i-am convins să vină la Faust au fost impresionaţi de piesă. Şi sunt convins că mulţi dintre ei îşi vor aduce prietenii la acest spectacol excepţional pentru că Faust este un fenomen cultural. Se mai joacă pe 12 şi 13 iulie, încă sunt bilete, dacă vreţi să vedeţi ceva extraordinar mergeţi la Sibiu. Drumul până acolo e scurt, sau cel puţin mie aşa mi se pare. Cred că s-a creat o legătură cu oraşul ăla, mi se pare la o aruncătură de băţ, chiar dacă sunt 3 ore şi jumătate de fapt.

Vă las cu un clip scurt şi un post scris de Andra.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu